Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/agendepr/public_html/personalizare-sepci.ro/include/database/mysql.php on line 7
Sepci , Sepci imprimate , Sepci personalizate

>>>     

.

Obiecte promotionale
Sepci Baseball
Sepci Brazil
Sepci California
Sepci Dakota
Sepci Oakland
Sepci Polar


Personalizare agende
Personalizare calendare
Personalizare tricouri
Personalizare sepci
Inscriptionare pixuri
Inscriptionare brichete
Inscriptionare brelocuri
Imprimare Cd-uri
Imprimare textile
Inscriptionare insigne

Personalizare pungi cadouri
Personalizare baloane
Personalizare odorizante auto
Personalizare mousepad-uri

           
Serigrafie
Tampografie
Transfer termic

Timbru sec
Folio
Gravura
Broderie
Decalcomanie
 

           
.
.Firma noastra va ofera o gama variata de materiale promotionale precum si cele mai mici preturi la incriptionarea acestora Sepci , sepci personalizate , sepci imprimate , si Promotionale personalizate. Introduceti adresa dumneavoastra de email pe care doriti sa primiti oferta noastra.

Acasa


::: Tampografie   Ce este tampografia ?
 
 
  Tampografia: Pe o placa preparata in prealabil cu adancituri ce formeaza imaginea este racletata cerneala. Dupa racletare cerneala ramane numai in zonele adancite formand imaginea. Pe placa, in zona unde este formata imaginea apasa un tampon de cauciuc. Tamponul apasa pe placa, se ridica si apoi apasa pe obiect. Astfel imaginea trece de pe placa pe tampon si apoi de pe tampon pe obiect. Placa pe care se formeaza imaginea se numeste cliseu si este o placa flexibila de otel acoperita cu polimer. Se prepara prin expunere la UV folosind un film transparent cu imaginea respectiva si un film transparent cu o matrice de puncte fina. Prepararea cliseului se face relativ simplu si rapid dar poate fi preparat si la firme specializate.

Exista doua feluri de tampografe: sistem deschis sau inchis. Sist. deschis foloseste un cutit de otel care racheteaza cerneala prin miscare inainte-inapoi. Cerneala este expusa(descoperita) si este necesara curatarea cu diluant la fiecare sesiune de lucru. Sist. inchis foloseste o "calimara" care este exact ca o calimara rotunda fara fund asezata pe cliseu. Calimara preseaza magnetic pe cliseul de otel si are la baza un inel ascutit ceramic sau din otel. Cerneala se toarna in calimara care preseaza cu inelul ceramic pe cliseu. Calimara se misca inainte-inapoi pe cliseu si racleteaza cerneala formand imaginea.
Noi recomandam sist. deschis: cerneala ramane numai in calimara si poate fi folosita si dupa o saptamana; datorita inelului ceramic cliseul rezista la mai multe racletari; reglajele sunt mult mai simple.

   Avantaje:
 
  • Se pot face aplicari pe orice obiect relativ mic, pixurile si brichetele fiind cele mai des imprimate tampografic
  • Pentru un buget mai mic se pot realiza lucrari exceptionale si cu un tampograf manual sist inchis cu cliseu 100/200mm care daca este bine construit are mare acuratete si fiabilitate.
  • In comparatie cu serigrafia, tampografia este mai usor de asimilat si de executat, cliseul se prepara mult mai usor decat sita serigrafica iar costurile echipamentelor sunt mai mici.
   Ce obiecte pot fi inscriptionate:
 
 
 
 

Copyright Agende promotionale 2008 | agende 2009 | calendare 2009 | obiecte personalizate | tricouri | agende

AcasaOferte specialeProduseCum cumpar?Contact